Bombemanden fra Halsnæs

22. maj 2020

Manden, der har fremstillet våben og en fjernstyret bombe på dansk jord? Har I set medierne med konstant “BREAKING NEWS”? Eller politikere, som går ud og skaber ramaskrig? Det har I nok næppe.

Hvis det dog havde været Muhammad eller Hassan fra Vollsmose, der fremstillede våben og en fjernstyret bombe i Danmark – tror I så, at I ville have hørt om det? Ville der være “BREAKING NEWS”-dækning over det hele med politikere, der afholder paneldebat om, hvor stort et problem muslimer atter igen er for Danmark? Ja det ville I nok. Og man ville endda nok med stor sandsynlighed straks kalde det terror. Men ikke når det er Jesper.

I en video, som lige nu florerer på de sociale medier, ser man også en politibetjent stå med Rasmus Paludan, hvor politibetjenten metaforisk sammenligner muslimske demonstranter med rotter. En retorik, som man tidligere så blive anvendt om jøder, og som er drevet af en hadsk diskurs. Hvor længe vil politikere og relevante myndigheder være brændstoffet, som skaber had og utryghed omkring deres dansk-muslimske borgere?

Denne hykleriske forskelsbehandling og stigmatisering må dog aldrig slå os ud. Det skal motivere os til ændring. Vi er dannede- og ressourcestærke danske muslimer. Vi skal være stærkt tro overfor Allah og bruge vores evner og diversitet i ressourcer til at sprede positivet i Danmark. Vi er en gavn for det danske samfund og vores positive lys vil – in shaa Allah – overstråle de negative gløder.

Muslimsk Ungdom i Danmark – Odense